Het zit hem in de kleine dingen…

We herkennen het allemaal wel:  Je moet écht eens dringend aan de slag in je huis, je kamer, je garage, zolder of kelder…  Of misschien schreeuwt  jouw administratie wel om aandacht. Het gedacht alleen al doet de moed in je schoenen zakken.

Misschien ging je dit tijdens de vakantie aanpakken maar kwam het er niet van of schuif je het voor je uit want je wil er natuurlijk wel helemaal in één keer invliegen en je hebt er nu de tijd niet voor.

Goed nieuws! Opruimen en/of ontspullen hoeft niet altijd te betekenen dat je met de grove borstel door je hele woning gaat. Soms maken kleine acties al een wereld van verschil. Heb je eens een uurtje vrij? Ruim die lade van je bureau eens op of neem één van je keukenkasten onder handen. Hou je dit op regelmatige basis vol dan heb je voor je het weet een opgeruimd huis. Het zit hem in de kleine dingen. 🙂

Heb je een zetje in de rug nodig? Wil je je hele woning onder handen nemen maar kan je dit niet alleen? Ben je op zoek naar meer tips & trics om je woning opgeruimd te houden? Neem dan vrijblijvend contact met me op op het nummer 0492 12 45 56 of via mail  info@organizenmeer.be.