Rust in je hoofd, lifecoaching…

Rust in je huis maar ook in je hoofd!

Het opruimen en ontspullen op zich is al heel wat. De voldoening die ik krijg door anderen hierin te helpen en te ondersteunen is telkens weer een geweldige ervaring.
Niet zelden komt er tijdens opruimsessies veel meer aan bod dan enkel maar het opruimen. Het zoeken naar rust in je hoofd dwingt je om op onderzoek te gaan, je bewust te worden van weerkerende patronen en hoe ze te doorbreken. Daarbij neem je niet enkel je fysieke spullen onder de loep maar ook andere aspecten van je leven.


Ik zie het als mijn missie om anderen hierbij te helpen, om richting te geven, je te helpen je doelen te bereiken, je te helpen in je persoonlijke groei en dit met respect voor anderen maar ook vooral voor jezelf.


Ook ik leer nog elke dag bij, door interactie met mijn klanten, persoonlijke ervaringen, zelfstudie maar ook door bijkomende opleidingen te volgen.Om mijn klanten nog meer ondersteuning te kunnen bieden zocht en vond ik een opleiding lifecoaching. Nog even en we gaan van start. Ik ben alvast superenthousiast…. ๐Ÿ™‚

Stay tuned! ๐Ÿ™‚