werkwijze

opruimen, ontspullen en organizeren

sessies op maat, samen steken we de handen uit de mouwen

Als professional organizer of opruimcoach ga ik uiteraard voor een maximaal resultaat. Het is dan ook belangrijk dat we elkaars verwachtingen goed in kaart brengen.

Tijdens een eerste telefonisch kennismakingsgesprek hoor ik van jou graag waar je mijn hulp voor inroept. Ik vertel je of en hoe ik jou hierbij kan helpen.

Ben je er helemaal klaar voor? De stap van een telefonisch gesprek naar een sessie of een reeks van sessies kan soms overweldigend zijn. We starten daarom steeds met een intakegesprek.

Het intakegesprek is een uitgebreid kennismakingsgesprek voor zowel de klant als de professional organizer en vindt steeds plaats bij de klant thuis. Samen gaan we dieper in op jou hulpvraag, wat ik voor jou kan betekenen en brengen we de aan te pakken ruimte(s) in kaart. Een intakegesprek kost 55 euro en duurt ongeveer één uur tot anderhalf uur.

Helemaal overtuigd? Op basis van het intakegesprek werk ik een plan van aanpak met offerte uit. Deze zal de basis vormen van onze verdere samenwerking.

zelf aan de slag, tips en tricks

Begin je er liever zelf aan maar weet je niet goed hoe? Kies voor de eenmalige sessie van twee uur. Ook hier vertrekken we vanuit jouw hulpvraag. Samen doorlopen we de ruimte(s) die je zelf wil aanpakken. Ik geef je per ruimte concrete tips zodat je er helemaal voor kan gaan. Tot één maand na deze sessie kan je bovendien nog gratis telefonisch of via mail bij mij terecht met je vragen of obstakels die je gaandeweg tegenkomt. Voor deze sessie betaal je 125 euro.

Mocht blijken dat je toch één of meerdere ruimtes graag samen aanpakt dan kunnen hier naadloos sessies aan toegevoegd worden aan uurprijs.

liever niet bij je thuis?, persoonlijke sessie

Aan de hand van enkele praktische oefeningen brengen we jouw valkuilen in kaart en werken we een stappenplan op maat uit. Na deze sessie ben je klaar voor jouw opruimproject! Deze sessie duurt 1,5 à 2 uur en hiervoor betaal je 85 euro.

lifecoaching

Tijdens individuele sessies begeleid ik jouw graag in je persoonlijke groei. Aan de hand van vraagstelling, oefeningen en onderzoek werken we rond bewustwording op diverse aspecten in je leven. Voor een sessie lifecoaching van 1 uur betaal je 55 euro.

workshops

Op regelmatige basis kan je deelnemen aan mijn workshops. Meer info en data kan je elders op deze webpagina terugvinden.

Nog geen workshop in jouw buurt? Bezorg me via info@organizenmeer.be je gegevens en eventueel de reden waarom jij een workshop in jouw buurt wil.  Wie weet wordt dit de locatie van de volgende workshop!

Blijf je graag op de hoogte van informatie, tips en tricks en workshops van organizEN MEER? Volg mijn facebookpagina https://www.facebook.com/organizenmeer/